Julkaistu: 11.12.2023

Neljä vinkkiä edustavien myyntikuvien ottamiseen

Myyntitilastojemme mukaan rikkinäinen auto menee paremmin kaupaksi, jos myytävästä kohteesta on lisätty edustavat kuvat. Kannattaa siis ottaa hyvät kuvat autosta ennen tarjouspyynnön laatimista kaupanteon varmistamiseksi. 

Rikkinäisen auton myynti ei kuitenkaan välttämättä vaadi kuvia myytävästä kohteesta tai sen vauriosta, sillä Vaurioauton portaalin kautta autoja ostaa ammattiostajat, jotka pystyvät tekemään ostopäätöksiään pelkästään rekisteritietojen perusteella.

Tähän artikkeliin kokosimme neljä vinkkiä, jonka avulla otat onnistuneet kuvat myytävästä kohteesta.

1. Rehellisyys maan perii, ja se helpottaa myös kaupantekoa

Tarjouspyyntöä tehdessä on hyvä kuvata mahdollisimman avoimesti ja suoraan autossa ilmenevät vauriot. Tämä pätee niin itse ilmoituksen laatimiseen, kun kuvien ottamiseen. Hyvä muistisääntö on, että mitä tarkempi ilmoitus, sitä paremmin kohde kerää relevantteja tarjouksia.

2. Kuvaa auto hyvässä valaistuksessa

Ylipäätään on hyvä muistaa, että autoa kuvattaessa autosta otetuista kuvista saa hyvin selvää. Tähän auttaa hyvä valaistus. Ulkona kauniissa kelissä ja luonnonvalaistuksessa saa oikein hyvät kuvat napattua tai jos auto on sisätiloissa, niin pidä huoli että tila on hyvin valaistu.

3. Kuvaa auto kauttaaltaan

Auto kannattaa kuvata kattavasti eri puolilta: edestä, takaa, molemmilta sivuilta sekä jokaisesta kulmasta. Rikkinäistä autoa myytäessä auton osat ovat tärkein myyntivaltti, mutta mikäli auto on kauttaaltaan hyvässä kunnossa, se voi nostaa autosta tarjottavien tarjousten summaa.

4. Muista kuvata auto myös sisältä

Auto kannattaa kuvata myös sisältä, sillä vaikka auton rekisterinumeron mukana tuleva korimalli on sama, voi siinä olla lisävarusteita, joilla on ostajalle jälleenmyyntiarvoa. Tämän takia auton kuvaaminen sisätiloista on erittäin kannattavaa. Tiedä vaikka saisit autostasi huomattavasti paremman tarjouksen!

Näitä vinkkejä noudattamalla saat rikkinäisen auton myynti-ilmoituksesta edustavan. Edustavalla ilmoituksella on tutkitusti paremmat mahdollisuudet kerätä parempia tarjouksia ja täten saada kauppaa aikaiseksi!

Pyydä ostotarjous

Lisää luettavaa

11.12.2023
Neljä vinkkiä edustavien myyntikuvien ottamiseen

Myyntitilastojemme mukaan rikkinäinen auto menee paremmin kaupaksi, jos myytävästä kohteesta on lisätty edustavat kuvat.

Lue lisää
8.11.2023
Rikkinäisen auton myynti Vaurioauto portaalin avulla

Menikö autosi niin perinpohjaisesti rikki, että sen korjaaminen ei ole enää kannattavaa?

Lue lisää
2.10.2023
Auton korjaus vai rikkinäisen auton myynti?

Kun autoosi ilmaantuu yllättäen suurempi tekninen ongelma tai se vaurioituu, sille yleensä tilataan hinaus pois tapahtumapaikalta tutkittavaksi korjaamolle tai kotipihaan.

Lue lisää