Meistä

Vaurioauto on ohjelmistoalan yritys, jonka taustalla on ryhmä ajoneuvo- ja vakuutusalan ammattilaisia. Vaurioituneiden ajoneuvojen arvon maksimointi on erikoisosaamistamme.

Miksi myydä rikkinäinen auto tai vaurioitunut ajoneuvo Vaurioauton kautta?

Verkostomme tarjoukset perustuvat viimeisimpiin tilastoihin toteutuneista myyntihinnoista sekä ajoneuvojen varaosa- ja kierrätysarvosta.

Me välitämme ja myymme autoja kunnosta riippumatta – rikkinäiset, vaurioituneet tai muuten haastavasti myytävät ajoneuvot ovat erikoisalaamme. Mikäli ajoneuvon vaurioiden korjaaminen ei ole enää taloudellisesti järkevää, myymme ajoneuvon suoraan varaosakäyttöön, jolloin sen arvo voi olla moninkertainen verrattuna kokonaisena eteenpäin myyntiin.

Mikäli auto on vielä korjattavissa, suuri ostajakuntamme takaa, että vaurioituneestakin ajoneuvosta saadaan vielä hyvä markkinahinta.

Ohjelmistomme avulla ohjaamme ajoneuvot niiden vaurioiden perusteella mahdollisimman tehokkaasti parhaaseen mahdolliseen kanavaan ilman turhia logistiikka ja välityskuluja, jolloin myyjä saa ajoneuvosta mahdollisimman hyvän kauppahinnan.

Toimintamme keskiössä on vaurioajoneuvon arvon maksimointi ohjaamalla niistä mahdollisimman suuri osa varaosakäyttöön.

Teemme yhteistyötä leasingyhtiöiden, autoliikkeiden, vauriokorjaamoiden, autohuoltoketjujen sekä vakuutusyhtiöiden kanssa, ja autamme heitä realisoimaan ajoneuvoja mahdollisimman tehokkaasti. Meillä on tekninen ja erittäin laaja ajoneuvoalan erityisosaaminen juuri vaurioituneista ajoneuvoista.

Missio

Tavoitteenamme on digitalisoida vanhoja toimintatapoja auto- ja vakuutusalalla, joiden avulla edistetään vihreitä arvoja, kiertotaloutta sekä yhteistyökumppaneiden liiketoimintojen kannattavuutta. Haluamme luoda kuluttajille ja yritysasiakkaille mahdollisimman tehokkaan, luotettavan ja läpinäkyvän palvelun vaurioituneen ajoneuvon myyntiä varten.

Kehitämme ratkaisuja autoalan korjauskustannuksiin liittyvissä projekteissa yhdessä leasingyhtiöiden, autoliikkeiden, vauriokorjaamoiden, autohuoltoketjujen sekä vakuutusyhtiöiden kanssa.